Az Unicentral Bulls négy fővel, a Fertőszentmiklós Se. egy fővel képviseltette magát ezen a rendezvényen.


Óriási érdeklődés, pontos kezdés, értő és sportszerű közönség, korrekt bíráskodás…  egyszóval minden külső tényező optimális volt a sikeres szerepléshez.


Szombat reggel és délelőtt a selejtezők zajlottak, késő délután a fullcontact döntőket láthatta a közönség.


A rendezvény este nyolc órakor egy teltházas Gálába ment át, ahol nyolc K-1 döntőt  prezentáltak a résztvevők. Ebben a döntőben szerepelt, és aratott egyhangú pontozásos győzelmet Nardelotti Zoltán  junior -81 kg ban lengyel ellenfelén. (Zoli egy hónappal ezelőtt -75 kg-ban egy Prágai K-1 tornán már bemutatkozott  a cseh közönségnek, ahol  három K.O. győzelemmel fényesítette győzelmei mérlegét.)


Őt követte -63,5 kg ban Gróna Sándor, aki az első menetben TKO –s győzelmet aratott a helyi klub versenyzője ellen, egy gyönyörű térdrúgással felrepesztve ellenfele szemöldökét.


De essen szó a délutáni programban szereplő srácainkról is a -75 kg-os súlycsoportban Horváth Gyulának nem sikerült győztes mérkőzést vívnia, ugyanebben a kategóriában Mednyánszky Ádám a harmadik helyen végzett.

A Fertőszentmiklós Se. régi motorosa Simon László „Simi” fullcontactban Szerzett Cseh Bajnoki címet, első ellenfelét pontozással, második ellenfelét K.O. –val verete.


Felkészítő edzők:  Csányi János és Vlasich Róbert