Sok gyermek itt tudta meg, hogy a nálunk hagyományos mikulás nap nagyon közel van a Thai Király december 05-i születésnapjához, amely persze nem ugyanaz, de a muaythait ünnepelni így is lehet.


Az eseményen maga a „mikulás és két krampusza „ is aktívan részt vett. A bemelegítés után a sportág hagyományaira jellemző  „ Wai Kru Ram Muay „ tiszteletadással egybeforrt harci táncban mérték össze tudásukat fiúk és lányok.


Ezután csapat kötélhúzó verseny következett, melyet a „ mikulás „ zsűrizett Majd gyermek muaythai bmutató küzdelmek következtek, teljes védőfelszerelésben. A harcosok fiatal koruk  ellenére figyeltek edzőikre, a bírói vezényszavakra és a muaythaira jellemző harctechnikákat -térdrúgás, könyök ütés, lábfogás, klincs, -  használtak.


Minden gyermek, edző, szülő óriási hangulatban, csillogó szemmel, feltöltődve fejezte be ezt a harcos napot, kezükben mikulás csomaggal, nyakukban arany éremmel.


Sikeres volt Rehák Györgynek a Re-Gym vezetőjének azon kezdeményezése amelyet szinte minden edző és szülő örömmel támogatott , hogy a 12 év alatti korosztályokat vonjuk be a muaythai életébe , ismertessük meg a szülőkkel a tervszerű oktatást, nyerjük meg őket ahhoz, hogy a sportnak  van utánpótlása, programja, elképzelése a jövőt illetően.


Dolgozzunk igazi jó közösséget építve a muaythaiért !


  1. -    www.thaibox.hu      -Óriási érdeklődés, fantasztikus hangulat és nem utolsó sorban nagyszerű küzdelmek jellemezték ezt a napot a Szentendrei VSE  Kőfaragó utcai edzőtermében.


A versenyt Rehák György,  a Magyar  Kick-Box   Szövetség  Muaythai Szakág Igazgatója nyitotta meg, a mikulás és krampuszok jelenlétében.


A küzdelmek előtti ráhangolódást,  csapat kötélhúzás és a  Way-Khru Ram Muay (tisztelet adás és harci tánc) bemutatása  biztosította.


Csapatunk, az Unicentrál Bulls  hat versenyzővel vett részt a rendezvényen minden fiatal versenyző nagyszerűen szerepelt!


Gyermek 2. fiú -35 kg kategóriában   Kántor Levente

Kadet 1. lány   - 40 kg  kategóriában  Bálint Violetta

Kadet 1. fiu     -  40 kg kategóriában  Zágoni Botond

Kadet 1. fiu      +40kg kategóriában   Csala Roland

Kadet 2. fiu      - 40kg kategóriában   Kocsis Gellért

Kadet 2. fiu      +45kg kategóriában   Szabó Bence


Felékészítő edzők: Szabó Bernadett, Csányi János és Vlasich Róbert


-bulls média      -