A Magyar Kick-Box Szövetség muay-thai szakágának EB.-re VB.-re válogató versenyét rendezte meg a SzentenrRe-Gym  muay-thai klub, 2011. február 5.-én.

Ezen a hétvégén összesen 34 mérkőzést és hat edzőmeccset láthattak az érdeklődők. A versenyen nem kisebb tét forgott kockán, mint a válogatottba történő bekerülés. Ezért hát óriási csaták, kőkemény küzdelmek zajlottak, a muaythai jegyében ezen a hétvégén.

Az Unicntrál Bull’s hét fővel vett részt a csatákban és óriási fegyvertényt végrehajtva minden eljutottak a döntőig.

Grónai Sándor 67 kg-ban először első ellenfelét a Re-Gymes Kiss Andrást győzte egyhangú pontozással, majd a Booster Z klub kiválósága, Szebeni Attila következett akit Sándor szintén egyhangú pontozással vert.

A döntőben a nagy rivális félig meddig klubbtárs, a fertőszentmiklósi Simi, Simon Laci következett (azt tudni kell hogy a fiúk sokszor közösen tréningeznek, hiszen mindkettőjük edzője Csányi János) óriási presztizsmérkőzést vívtak, a csatát végül Grónai Sanyi nyerte 2:1 es pontozással. Így tehát az első helyet és a válogatottságot 67kg-ban Grónai Sándor szerezte meg.

71 kg-ban Horváth László a négy között szintén a Re-Gymes Majzik Gábort győzte le. A döntőre sajnos nem tudott kiállni ugyanis „beütéskor” egy szerencsétlen mozdulat következtében megsérült, így tehát a második helyen végzett.

75 kg Mednyánszky Ádám (Bibi) első körben a még eddig veretlen veszprémi Kakasi Dominikot győzte le óriási csatában. A döntőt a Re-Gymes Kovács József ellen vívta az este legkeményebb közönség meccsén az egész csarnok tombolása közben. Ezek a srácok megmutatták hogyan kell tiszta szívből küzdeni. Ebben a csatában Mednyánszky Ádám hajszállal alul maradt, így a második helyen végzett.

57 kg-ban Véber Edina Edina első ellenfele a Debreceni Pitt Bull Team-es, nagyon tapasztalt „régi motoros” Rácz Irén volt. Ez a mérkőzés is fantasztikus hangulatot teremtett, hiszen a lányok gladiátor módjára küzdöttek, ez a mérkőzés, Véber Edina egyhangú pontozásos győzelmét hozta. Edina a döntőben klubbtársa a szintén Unicentrálos Balogh Mária (Marcsi) ellen léphetett a kötelek közé. Kökemény adok kapok, hosszú klincsek leforgatások változatos repertoár, a muaythai sava borsa került itt bemutatásra. Edina végül is alul maradt ebben a csatában így a második helyen végzett.

57 kg Balogh Mária tavaly WAKO K-1 Magyar Bajnok, válogatott EB. V. helyezett. Ezen a versenyen is bizonyította ki az úr a ringben női 57 kg-ban.

63,5 kg junior Schögl Péter  II.hely a döntőben Péter kicsit „elfogyott”.

71 kg Junior Varga Ádám első körben a Mezőtúri Thai se versenyzőjét, Barcsi Tamást TKO val győzte le az első percben. A döntőben is három nullás diadalt aratott a debreceni Fenyves Aldón. Ádám tavaly év végi Horvát bajnoki címe az idén kivívott első helye, válogatottsága, szép reményekre adhat okot.

Felkészítők: Csányi János edző és Vlasich Róbert segédedző