Szabó Bernadett -70 kg low-kick férfiakat meghazudtoló, erőfeletti küzdelem, csillogó aranyérem.

Véber Edina -56 kg low-kick nagyszerű teljesítményt nyújtott Edi egy hajszállal maradt csak le az aranyéremről és egy ezüst érmet szerzett csapatunknak.

Élete első nemzetközi versenyén a 16 éves Varga Ádám -71 kg full- contact kategóriában  felállhatott a dobogó legmagasabb fokára. Ádám az első ellenfelét 2:1-es pontozással verete, a második ellenfelét egyszer le is padlóztatta, az eredmény itt 3:0.  Ádám a döntőben is magabiztos 3:0-ás pontozásos győzelem aratott.

Horváth László -71 kg low-kick szintén magabiztos győzelmeket aratva kétséget kizáróan döntötte el hogy idén ki a nyílt horvát bajnok ebben a súlycsoportban Laci  minden mérkőzését  3:0-ra nyerte.

Horváth Gyula -75 kg low-kick legnehezebb dolga talán neki volt, hiszen tizenhatos tábláról indult az első és a második mérkőzését K.O.-val nyerte a döntőbe jutásért vívott küzdelmét azonban 2:1 arányban elveszítette. Így bronz érmet szerzett csapatunknak.

A csapatunkkal együtt versenyzett a pécsi Kiss Gábor a PTE PEAC RFC színeiben -60 kg low-kick-ben. Ebben a súlycsoportban Gabika végzett az első helyen, magabiztos versenyzéssel.

Megkérdeztük Csányi Jánost, mennyire elégedett a csapat  mostani teljesítményével és az éves munkájával.

„Az eredmények magukért beszélnek a Croatia Openen is és beszéltek az év korábbi versenyein is. A versenyzőink  elvégzik a magas színvonalú következetes és kemény edzésmunkát figyelnek, figyelünk egymásra, igazi csapat vagyunk és ebbe beletartozik a sparring partner, a kamerás, a fotós, a tolmács, a ringsegéd az edző és a támogató.

A miben biztos vagyok és szerénytelenség nélkül állíthatom hogy a hazai és a nemzetközi mezőnyben tartósan jól szerepelni csak úgy lehet, ha biztos háttér  és nagyon magas színvonalú szakmai munka van mögöttünk!

Köszönetet mondok a sportolók hozzátartozóinak, hogy egész évben társként állnak szeretteik mellet, hogy nyugodtan készülhessenek a versenyeikre KÖSZÖNÖM!„